Kazáncsere

Rendszer kiépítés (új kazán beépítése, bekötése), kondenzációs kazánra történő csere, bizonyos esetekben.

ik3

Készülékjavítás

Meglévő gázkészülék javítását, teljes körű felújítását akár 2 év garanciával vállaljuk, rövid határidőkkel!

ik1

Karbantartás

Rendszeres éves gázkészülék karbantartás, gázkészülékek garanciális javítása, hibadiagnosztika.

Kik vagyunk?
Vállalatunk, az Alpha Gáz Kft. 2020-ban jött létre. Fő profilunk a gázkészülék karbantartás, a gázkészülék javítás, valamint a gázkészülék csere. Habár vállalatunk fiatal, munkatársaink a gázkészülék karbantartás, gázkészülék javítás és a gázkészülék csere területén is több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Ezért kiemelkedő minőségű szolgáltatást tudunk nyújtani Ügyfeleink számára.

Az Alpha Gáz Kft. küldetése az, hogy gyors és megbízható, gázkészülékek karbantartásához és javításához köthető szolgáltatások által nyugalmat hozzon az emberek mindennapjaiba, és biztosítsa, hogy az egyébként veszélyesnek számító gázellátás zavartalanul és biztonságosan menjen végbe. A küldetésünk teljesítése érdekében csak megbízható, tapasztalt munkavállalókat foglalkoztatunk, akik nagy rutinnal hárítják el a gázkészülékek működése során fellépő problémákat. Szakembereink a legrégebbi típusú gázkazánoktól kezdve a nyílt és zárt égésterű falikazánokon át a modern kondenzációs kazánokig minden fűtőberendezést ismernek, ezért azok javítását, karbantartását is szakszerűen el tudják végezni. Úgy kívánjuk végezni tevékenységünket, hogy boldogan és büszkén tekinthessünk vissza elégedett ügyfeleink hosszú sorára.

ALPHAGÁZ
Hosszú távon gondolkozunk
Hosszú távon gondolkozunk, és ezt a szemléletet igyekszünk átadni a megrendelőink számára is. Ez azt jelenti, hogy a rendszeres ellenőrzések és karbantartás hívei vagyunk, hiszen így érhető el mind a teljesen biztonságos üzemelés, mind pedig a készülékek hosszú élettartama.

Szolgáltatásainkat, a gázkészülék csere, gázkészülék javítás és karbantartás jellegű tevékenységeket országszerte végezzük. Következésképpen Magyarország bármely térségéből bizalommal fordulhat hozzánk. Ügyfélkörünket tekintve a háztartások fűtésrendszere mellett vállalatok fűtésrendszerével is foglalkozunk, így Üzleti Ügyfelek megkeresését is várjuk és fogadjuk.

Köszönjük, hogy elolvasta bemutatkozásunkat! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, keressen minket bizalommal a +36 30 998 8654-es telefonszámon!

Mi a fő profilunk?
ffik

Gázkészülék karbantartás

ffik

Gázkészülék javítás

ffik

Fűtésrendszer tisztítás, rendszermosás

ffik

Gázkészülékek hibakódjának azonosítása

Ugye Önnek is fontos a biztonság?

Mindenkori partnereink
Kapcsolatfelvétel
vagy ajánlat kérése
CÍM
i6

Iroda:  1035 Budapest,  Raktár utca 8.

TELEFON
i6

+36 30 998 8654

EMAIL
i6

alphagaz@alphagaz.hu