Kik vagyunk?
Vállalatunk, az Alpha Gáz Kft. 2020-ban jött létre. Fő profilunk a gázkészülék karbantartás, a gázkészülék javítás, valamint a gázkészülék csere. Habár vállalatunk fiatal, munkatársaink a gázkészülék karbantartás, gázkészülék javítás és a gázkészülék csere területén is több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Ezért kiemelkedő minőségű szolgáltatást tudunk nyújtani Ügyfeleink számára.

Az Alpha Gáz Kft. küldetése az, hogy gyors és megbízható, gázkészülékek karbantartásához és javításához köthető szolgáltatások által nyugalmat hozzon az emberek mindennapjaiba, és biztosítsa, hogy az egyébként veszélyesnek számító gázellátás zavartalanul és biztonságosan menjen végbe. A küldetésünk teljesítése érdekében csak megbízható, tapasztalt munkavállalókat foglalkoztatunk, akik nagy rutinnal hárítják el a gázkészülékek működése során fellépő problémákat. Szakembereink a legrégebbi típusú gázkazánoktól kezdve a nyílt és zárt égésterű falikazánokon át a modern kondenzációs kazánokig minden fűtőberendezést ismernek, ezért azok javítását, karbantartását is szakszerűen el tudják végezni. Úgy kívánjuk végezni tevékenységünket, hogy boldogan és büszkén tekinthessünk vissza elégedett ügyfeleink hosszú sorára.

ALPHAGÁZ
Hosszú távon gondolkozunk
Hosszú távon gondolkozunk, és ezt a szemléletet igyekszünk átadni a megrendelőink számára is. Ez azt jelenti, hogy a rendszeres ellenőrzések és karbantartás hívei vagyunk, hiszen így érhető el mind a teljesen biztonságos üzemelés, mind pedig a készülékek hosszú élettartama.

Szolgáltatásainkat, a gázkészülék csere, gázkészülék javítás és karbantartás jellegű tevékenységeket országszerte végezzük. Következésképpen Magyarország bármely térségéből bizalommal fordulhat hozzánk. Ügyfélkörünket tekintve a háztartások fűtésrendszere mellett vállalatok fűtésrendszerével is foglalkozunk, így Üzleti Ügyfelek megkeresését is várjuk és fogadjuk.

Köszönjük, hogy elolvasta bemutatkozásunkat! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, keressen minket bizalommal a +36 30 998 8654-es telefonszámon!

MI A FŐ PROFILUNK?
Milyen szolgáltatásokat kínálunk?

Gázkészülék javítás – Tudjon meg többet a szolgáltatásról!

Gázkészülék karbantartás – Tudjon meg többet a szolgáltatásról!

Gázkészülék csere – Tudjon meg többet a szolgáltatásról!

Fűtésrendszer tisztítás, rendszermosás – Tudjon meg többet a szolgáltatásról!

Gázkészülékek hibakódjának azonosítása – Tudjon meg többet a szolgáltatásról!

03
Conserve Limited
Natural Resources
This is quite a problem to solve, but just doing without text won’t fix it. Using test items of real content and data in designs will help, but there’s no guarantee that every oddity.
swg-ae-wind-generator

Our Products

Accept that it’s sometimes okay to just on the content.
New Arrivals
  • New Arrivals
  • Solar Panels
  • Solar inverters
  • Solar Batteries

Vezérlőpanel 65116545-05

84102 Ft ( tartalmazza a 27%-os ÁFÁT )
1.023514
Bezárás

1.023514 – Áramláskapcsoló (1.023015)

10643 Ft ( tartalmazza a 27%-os ÁFÁT )

Reed relé 65104323

4000 Ft ( tartalmazza a 27%-os ÁFÁT )
3.011141
Bezárás

DN 60/100 mm-es karimás induló idom – 3.011141

15240 Ft ( tartalmazza a 27%-os ÁFÁT )
swg-ae-wind-generator

Our Partners

Then a prototype or beta site with real content published.
swg-ae-wind-generator

Our New Articles

It's like saying you're a bad designer, use less bold text.
Join Our Newsletter Now

Do You Like The Theme?
Share With Your Friends!

Sociable on as carriage my position weddings raillery consider. Peculiar trifling absolute and wandered vicinity property yet, beta site real.
[mc4wp_form id="74"]
Will be used in accordance with our Privacy Policy
Handcrafted With Integrity

What They Say About Us