Kazáncsere

Rendszer kiépítés (új kazán beépítése, bekötése), kondenzációs kazánra történő csere, bizonyos esetekben.

ik3

Készülékjavítás

Meglévő gázkészülék javítását, teljes körű felújítását akár 2 év garanciával vállaljuk, rövid határidőkkel!

ik1

Karbantartás

Rendszeres éves gázkészülék karbantartás, gázkészülékek garanciális javítása, hibadiagnosztika.

MILYEN ESETEKBEN SZÜKSÉGES A KAZÁNCSERE?
A kazáncsere több esetben is indokolt lehet. A lakás teljes felújítása el sem képzelhető a fűtésrendszer korszerűsítése, a gázkészülék cseréje és újbóli bekötés nélkül. Gázkészülék csere esetén érdemes a lehető legmodernebb készüléket választani, ami megfelelően költséghatékony működést tesz lehetővé.
A csere másik – és egyik leggyakrabban előforduló – oka a kényszerű kazáncsere. Az elavult, elöregedett gázkészülékek akkor is cserére szorulnak, ha az nem vonja magával a teljes lakás felújítását. A gázkazán, lehetett bár a legmodernebb berendezés a beszerelés időpontjában, a hosszú éveken át tartó használat során elhasználódik. Bár a rendszeres tisztítás és karbantartás megnöveli a készülékek élettartamát, egy idő után a javítás költsége meghaladhatja a készülékcsere költségét. Előfordulhat az is, hogy a régi készülék megtartása jelentős kockázatot jelent. Ilyenkor ehelyett észszerűbb egy új készülék megvásárlását és beszerelését választani.
ALPHAGÁZ
SEGÍTÜNK A KÉSZÜLÉK VÁLASZTÁSBAN IS!
Bármi is legyen a kazáncsere oka, fontos tudnia, hogy ez a tevékenység nem merül ki a kazán megvásárlásában, és beszerelésében. Szigorú előírásoknak kell megfelelnie mind a készüléknek, mind az üzembe helyezés folyamatának, mind pedig magának az üzembe helyező szakembernek. A szigor érthető, hiszen a földgáz veszélyes anyagnak minősül. Ezért az azt áramoltató és elégető rendszereknek is hibamentesen szükséges működniük.
Ugyanakkor fontos tudni, hogy Önnek nem kell egyedül, segítség nélkül választani a kazáncsere előtt a készülékek közül. Szakembereink segítségével Ön mentesülhet az alól, hogy egyedül birkózzon meg az előírások és rendeletek sokaságával vagy épp a kompatibilitás vizsgálatával. Önnek egyetlen feladata marad, hogy élvezze a korszerű fűtésrendszer és a hibátlanul működő meleg víz nyújtotta élményt és nyugalmat.
KAZÁNCSERE
A gázkazán otthonunk egyik legfontosabb épületgépészeti eleme. Ezen berendezés hibátlan működés esetén észrevétlenül szolgálja ki komfortérzetünket meleg víz, illetve otthonunk megfelelő hőmérsékletének biztosításával. Kardinális problémának számít, ha a gázkazán végérvényesen meghibásodik, hiszen senki nem szeret hideg lakásba hazaérkezni, vagy hideg vízben fürödni. Ilyenkor eljön az a pillanat, amikor szükségessé válik a kazáncsere. A kazáncsere oka lehet meghibásodás, de akár fűtéskorszerűsítés vagy lakásfelújítás is.
Ezen helyzetekben sajnos kénytelenek vagyunk a készülék cseréjéről gondoskodni. Amennyiben az Ön gázkészüléke is javíthatatlanul meghibásodik, akkor se essen pánikba, de cselekedjen gyorsan! Keressen meg minket a +36 30 998 8654 telefonszámon, és kérje szakértői segítségünket az új eszköz kiválasztásában és annak beüzemelésében egyaránt!
A  gázkészülék csere esetében fontos hangsúlyozni, hogy csak olyan gázszerelő szakember végezheti a munkát, aki rendelkezik a szükséges képesítéssel! A megfelelő szakember az összes szükséges engedély beszerzésével és ügyintézésével vállalja a kivitelezést. A csere általában engedélyköteles, éppen ezért azt csak egy arra jogosult gázszerelő végezheti!

Ugye Önnek is fontos a biztonság?

Kapcsolatfelvétel
vagy ajánlat kérése
CÍM
i6

Iroda:  1035 Budapest,  Raktár utca 8.

TELEFON
i6

+36 30 998 8654

EMAIL
i6

alphagaz@alphagaz.hu