Kazáncsere

Rendszer kiépítés (új kazán beépítése, bekötése), kondenzációs kazánra történő csere, bizonyos esetekben.

ik3

Készülékjavítás

Meglévő gázkészülék javítását, teljes körű felújítását akár 2 év garanciával vállaljuk, rövid határidőkkel!

ik1

Karbantartás

Rendszeres éves gázkészülék karbantartás, gázkészülékek garanciális javítása, hibadiagnosztika.

MILYEN ESETEKBEN SZÜKSÉGES A GÁZKÉSZÜLÉK KARBANTARTÁS?
A gázkészülékek karbantartása két esetben szükséges. Megkülönböztetjük a gázkészülékek éves rendszeres karbantartását, valamint a hibák következtében szükséges rendkívüli karbantartást. Éves rendszeres gázkészülék karbantartás: A gázkészülék szakértők megállapították, hogy a rendszerszintű meghibásodások elkerülése érdekében, megelőző jelleggel a gázkészülékeket évente egyszer szükséges ellenőrizni. Miért fontos ez? Egyrészt az éves rendszeres karbantartás során kiszűrhetők az apróbb hibák, amelyek az idő előrehaladtával komoly, rendszerszintű meghibásodáshoz vezethetnek! Így megelőzhetők azok az esetek, amikor egy alkatrész anyagfáradás miatt tönkremegy, amikor elmegy a meleg víz, vagy a fűtés. Másrészt, az éves gázkészülék karbantartás során felülvizsgáljuk a fűtésrendszer egészét, és orvosoljuk a hibákat, amelyek a gázkészülék élettartamát csökkentik. Ez oda vezet, hogy a karbantartás segítségével a gázkészülékek működési élettartama jelentősen növelhető a rendszeres karbantartással! Így hosszú távon megelőzhetők a nagyobb kiadások, így költséget takarítunk meg. A tisztítás és karbantartás után a fűtésrendszere gazdaságosabban üzemel, a tisztítás 10-35%-os megtakarítást is jelenthet Önnek. A fűtésrendszere teljes hatásfokkal tud üzemelni.
ALPHAGÁZ
Hiba miatti rendkívüli gázkészülék karbantartás: Hiba esetén kötelező szakemberhez fordulni, hiszen csak a megfelelően képzett emberek képesek a problémát a gyökerénél kezelni. Szakembereink hiba esetén nem csak a meghibásodott elemet, alkatrészt vizsgálják, hanem ellenőrzik azt is, hogy nem mélyebbről ered-e a probléma, és esetleg rendszerszintű meghibásodás merült fel.

A rendkívüli gázkészülék karbantartás során orvosoljuk a meghibásodást, legyen szó egy alkatrész, tömítés elfáradásáról, a kezelőpanel, az elektronika tönkremeneteléről. Ilyen esetekben fontos, hogy hozzánk forduljon, hiszen a nem szakavatott kezek tüneti kezelést alkalmaznak, amivel elfedik a gázkészülék valódi problémáját, és jelentősen lecsökkenthetik a berendezés élettartamát.

Amennyiben azt fedezi fel, hogy a gázkészüléke meghibásodott, elmegy a meleg víz, nem működik a fűtés, keressen minket a +36 30 998 8654-es telefonszámon! Szakembergárdánk egyik tagja a lehető leghamarabb kiérkezik a helyszínre, hogy felülvizsgálhassa és kezelhesse a problémát.

KARBANTARTÁS
Tisztázzunk néhány fontos kérdést a gázkészülékek működéséről!

Most vásároltam egy vadonatúj, csúcsmodern gázkészüléket. Örökké működni fog?

Nem! Semmilyen készülék nem működik örökké.

Ha a legmodernebb gázkészüléket vásárolom meg, akkor hosszabb működési élettartamra számíthatok?

Igen, de csak akkor, ha a gázkészülék rendszeres karbantartása nem marad el.

Megéri az éves rendszeres gázkészülék karbantartás?

Igen! Ennek köszönhetően annyival növelhető a fűtésrendszer és a gázkészülék élettartama, hogy sokkal később kell valódi nagy beruházást (új gázkészülék vásárlása) megvalósítani. Az időben észrevett hiba kis költséggel javítható! Ezzel szemben egy nagyobb rendszerhiba, ami az éves karbantartások elmaradása miatt jöhet létre, jelentős kiadással jár.

Az éves rendszeres karbantartással növelhető a gázkészülékem teljesítménye, hatékonysága?

Igen. A karbantartás során elháríthatók azok a hibák, amelyek gátolják a gázkészülék teljes hatásfokon történő működését. A karbantartás és a gázkészülék tisztítás után a fűtésrendszere gazdaságosabban üzemel, a tisztítás 10-35%-os megtakarítást is jelenthet Önnek. Ennek oka, hogy fűtésrendszere teljes hatásfokkal tud üzemelni.

Ugye Önnek is fontos a biztonság?

Kapcsolatfelvétel
vagy ajánlat kérése
CÍM
i6

Iroda:  1035 Budapest,  Raktár utca 8.

TELEFON
i6

+36 30 998 8654

EMAIL
i6

alphagaz@alphagaz.hu