Kazáncsere

Rendszer kiépítés (új kazán beépítése, bekötése), kondenzációs kazánra történő csere, bizonyos esetekben.

ik3

Készülékjavítás

Meglévő gázkészülék javítását, teljes körű felújítását akár 2 év garanciával vállaljuk, rövid határidőkkel!

ik1

Karbantartás

Rendszeres éves gázkészülék karbantartás, gázkészülékek garanciális javítása, hibadiagnosztika.

MILYEN ESETEKBEN SZÜKSÉGES A GÁZKÉSZÜLÉK JAVÍTÁS?
Az elromlott, meghibásodott gázkészülék több okból is megnehezíti életünket. Egyrészt szörnyen kellemetlen a hideg lakásban tartózkodni, és elszakadni a megszokott komfortérzettől. Másrészt egy meghibásodott gázkészülék magában a lakásban, a falakban, a csövekben is komoly kárt tehet. A meghibásodás egyik oka lehet az úgynevezett kőhíd képződése (aminek eredménye a páralecsapódás), a penészesedés, a túlnyomás okozta csőtörés, vagy nyomásszökés. Ilyen esetekben azonnal szükséges a gázkészülék javítás! Ilyenkor feltétlenül forduljon hozzánk a +36309988654-es telefonszámon, hiszen munkatársaink nagy tapasztalatuk birtokában megbízhatóan és gyorsan hárítják el a gázkészülékben jelentkező hibát!

A gázkészülék javítás előtt felmérjük a készülék állapotát és a javítás költségeit, valamint a gázkészülék javítás időigényét. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a javítás költségei indokolatlanul magasak, és jobban megéri inkább a gázkészüléket lecserélni, munkatársunk erről is tájékoztatni fogja Önt!

 

Az alkatrészcsere esetén szakértői javaslatot teszünk a meglévő gázkészülékkel kompatibilis, minőségben megfelelő, költséghatékony megoldásokat illetően, így Önnek nem szükséges egyedül bajlódnia a megfelelő cserealkatrész beszerzésével.

ALPHAGÁZ
GÁZKÉSZÜLÉK JAVÍTÁS
A központi fűtőrendszerek központi hőfejlesztő berendezés segítségével állítják elő a szükséges hőmennyiséget. A fűtésrendszer által termelt meleget a rendszernek megfelelő energiahordozó juttatja el a fűtendő helységbe. A felmelegített víz csővezetéken jut el a hőleadókig, ahol lehűl, majd csővezetéken keresztül visszajut a kazánba, ami ismét felmelegíti. A körforgást a fűtésrendszerbe beépített szivattyúk teszik lehetővé. Amennyiben a rendszer bármely eleme, így például egy szivattyú, meghibásodik, azonnal szükséges szakértőhöz fordulni! Az időben jelzett problémák rendszerszintű beavatkozás nélkül, a helyszínen megoldhatók!
Amennyiben olyan probléma merül fel, amely nem oldható meg a helyszínen, szakértőnk ezt is jelzi Önnek, és elvégzi a meghibásodott részegység ideiglenes eltávolítását, hogy azt megfelelő körülmények között tudja javítani.
Több más probléma is felmerülhet azonban a gázkészülékek működése során, ami azonnali javítást igényel!

Az idő múlásával, még akkor is, ha rendszeres karbantartáson esik át a gázkészülék, egy kondenzációs gázkazánban a gumitömítések tönkre mennek, esetleg jégdugó alakulhat ki, ami ellehetetleníti a kazán működését. Ilyen esetben sem szükséges pánikba esnie, de nagyon fontos, hogy a problémával azonnal forduljon hozzánk a +36 30 998 8654-es telefonszámon, hogy szakértői segítséget nyújthassunk!

Nem számít szokatlan problémának az sem, ha megszűnik a meleg víz a lakásban, ilyenkor szintén azonnal szakértői segítséget kell kérni! Vállalatunk, az Alpha Gáz azért működik, hogy a hasonlóan kellemetlen problémákat, mint a gázkészülék meghibásodása, azonnal orvosolni tudja. Ilyen helyzetben különösen fontos, hogy megfelelő szakemberhez forduljunk, hiszen a nem hozzáértő kezek nagyobb kárt okozhatnak, mint hasznot! Hiba esetén javasoljuk, hogy azonnal forduljon hozzánk a +36 30 998 8654 telefonszámon! Munkatársunk azonnal fogadja hívását, és kirendeli a megfelelő szakértőt a probléma helyszínére! Nálunk azzal sem kell bajlódnia, hogy az idegőrlő ügyfélszolgálati azonosításon keresztül jusson, hiszen egyenesen a diszpécser fogadja a hibabejelentést.
Ezen helyzetekben sajnos kénytelenek vagyunk a készülék cseréjéről gondoskodni. Amennyiben az Ön gázkészüléke is javíthatatlanul meghibásodik, akkor se essen pánikba, de cselekedjen gyorsan! Keressen meg minket a +36 30 998 8654 telefonszámon, és kérje szakértői segítségünket az új eszköz kiválasztásában és annak beüzemelésében egyaránt!
A  gázkészülék csere esetében fontos hangsúlyozni, hogy csak olyan gázszerelő szakember végezheti a munkát, aki rendelkezik a szükséges képesítéssel! A megfelelő szakember az összes szükséges engedély beszerzésével és ügyintézésével vállalja a kivitelezést. A csere általában engedélyköteles, éppen ezért azt csak egy arra jogosult gázszerelő végezheti!

Ugye Önnek is fontos a biztonság?

Kapcsolatfelvétel
vagy ajánlat kérése
CÍM
i6

Iroda:  1035 Budapest,  Raktár utca 8.

TELEFON
i6

+36 30 998 8654

EMAIL
i6

alphagaz@alphagaz.hu